Waterontharder Overijssel

Langere levensduur

Langere levensduur van huishoudelijke apparaten

Zachte huid

Zachtere huid, minder huidproblemen

Kostenbesparing

Besparing op zeepproducten en meer

Duurzaam

Duurzame apparaten, zonder stroom

Populair in Overijssel

Is er bij u thuis in Overijssel sprake van hard water? Vindt u het vervelend om de waterkoker te moeten ontkalken, of de kalkvlekken in de badkamer schoon te poetsen? Met een waterontharder zult u deze problemen niet meer hebben. Een waterontharder haalt kalk uit uw water, wat vele voordelen oplevert.

Waterontharders zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Steeds meer mensen in Overijssel en de rest van Nederland ervaren de vele voordelen van een waterontharder en delen hun ervaringen. Waterontharders zorgen door de ontkalking voor behoud van apparatuur en sanitair, wat uiteindelijk veel geld kan besparen.

Nieuw/verbouw? Tijd voor een waterontharder!

Heeft u een nieuw huis in Overijssel gekocht, of bent u van plan uw huis te verbouwen? Dan is dit het voor u het juiste moment om een waterontharder aan te schaffen. In een nieuwe badkamer of nieuwe keuken zal geen kalk meer ontstaan na het installeren van een waterontharder.

Bent u op zoek naar een bedrijf dat waterontharders in Overijssel installeert? Wij van Aqua verzachter helpen u graag om een bedrijf te kiezen wat het beste bij u past.

Bedrijf in Overijssel?

Ook voor de zakelijke markt kunnen waterontharders geplaatst worden. Hiervoor zijn er speciale grotere toestellen die meer capaciteit aankunnen. Denk hierbij aan boerenbedrijven, sportverenigingen of andere zakelijke bedrijven in Overijssel.

Adres(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom een waterontharder in Overijssel?

Er zijn veel redenen om in Overijssel een waterontharder aan te schaffen. Een waterontharder biedt niet alleen veel voordelen voor een huis, maar ook voor de mens. Zo scheelt het kosten in het huishouden en zorgt de verdwijning van kalk voor een zachte huid. Kalkaanslag tast de apparaten in uw huishouden aan, verergert huidproblemen en vergroot het gebruik van zeep.

Woont u in Overijssel in een gebied met veel kalk in het water? Een waterontharder zorgt ervoor dat kalk en magnesium uit uw water gehaald worden. Er zijn verschillende merken en uitvoeringen van waterontharders, maar ze hebben allemaal een gemeenschappelijk doel; uw water “zacht” maken. Water zonder kalk wordt ook wel zacht water genoemd, omdat het uw kleding en huid zachter laat aanvoelen. Wilt u zelf in Overijssel de voordelen van het zachte water ervaren? Laat uw contactgegevens achter en ontdek de mogelijkheden. 

klantenservice

Wilt u ook de voordelen van een waterontharder ontdekken?

Neem vrijblijvend contact op met Aquaverzachter.nl. Wij brengen u in contact met de beste specialisten uit Overijssel!

Grote merken waterontharders

De volgende A- en B-merken van waterontharders zijn in Nederland en België erg populair.

aquacell

Aquacell

Aquacell is een grote speler op het gebied van waterontharding. Aquacell levert mechanische waterontharders, die in Engeland geproduceerd worden. Het bedrijf startte ooit met elektrische waterontharders, maar door de hoge storingspercentages zijn zij overgegaan op mechanische modellen.

Aawater

AA-water

AA-Water is deskundig op het gebeid van waterbehandeling, legionella en waterontharders. De toestellen zijn elektrisch. De toestellen worden door lokale installateurs uit Overijssel geïnstalleerd.

amysoft

Amysoft

Amysoft is in Nederland dealer van Ecowater waterontharders. Dit merk is sinds 1992 wereldwijd marktleider voor huishoudelijke waterontharders. Het bedrijf verkoopt elektrische toestellen.

Remon

Remon

Remon waterontharders levert als een van de weinige bedrijven waterontharders zowel met als zonder stroom.

Delta

Delta

De Delta waterontharders worden gemaakt in België en door van Meerendonk Waterontharders in Nederland geplaatst. Delta is een Belgisch merk dat compacte, mechanische waterontharders aanbiedt. Van Meerendonk Waterontharders plaatst door heel Nederland.

UNIQUE

Unique

De waterontharders van Unique waterontharders komen uit Nederland. Alle toestellen zijn elektrisch.

De verschillen tussen de merken zijn heel groot, maar uiteindelijk een gemeenschappelijk doel; het ontkalken van uw water. Bij het kiezen van een waterontharder zijn er een paar dingen belangrijk om op te letten. Zo is het goed om te weten waar het toestel vandaan komt. Er zijn meerdere merken die de toestellen in China laten produceren, waardoor het moeilijk wordt om onderdelen te laten vervangen. Ook bieden enkele bedrijven contracten aan, waardoor de aanschaf goedkoop lijkt, maar u uiteindelijk toch meer geld zal betalen.

Offerte waterontharder in Overijssel

Bent u nieuwsgierig geworden naar de waterontharders? Als u het contactformulier invult zorgen wij dat u zo snel mogelijk (of indien gewenst op een later moment) een offerte op maat krijgt. Dit zullen wij doen aan de hand van uw gezinssamenstelling in Overijssel, of op basis van uw waterverbruik. Aquaverzachter.nl zorgt ervoor dat er contact opgenomen wordt door een bedrijf dat het beste bij u past. De offertes zijn geheel vrijblijvend, zodat u later nog kunt beslissen of u wel of niet over wilt gaan tot een aankoop. Er komt ook altijd geheel vrijblijvend een adviseur bij u in Overijssel langs, die u haarfijn alles kan uitleggen over de werking van de waterontharder. Zo heeft u een compleet beeld van het technische product dat u koopt.

FAQ

Uw koffiezetapparaat of de vaatwasser wordt bij installatie altijd in ingesteld op een bepaalde hardheid. Nadat u de waterontharder heeft aangeschaft, kunt u deze hardheid wijzigen. Mocht u dit niet doen, dan zullen de apparaten aan blijven geven dat zij ontkalkt moeten worden. Dit kunt u dan negeren, er zit geen kalk meer in het water, dus de apparaten hoeven niet ontkalkt te worden.

Na de installatie van uw waterontharder hoeft u geen zout meer toe te voegen aan uw vaatwasser. Normaal gesproken zit er in een vaatwasser ook een onthardingsfunctie, waardoor de ontharder zout nodig heeft om dit schoon te spoelen. Met uw waterontharder is deze functie niet nodig, en kan de vaatwasser gewoon zijn werk doen, met zacht water.

De waterontharder wordt direct na de watermeter geplaatst. In veel huizen in Overijssel is dit in de meterkast of in de kruipruimte. In enkele huizen betreft het een garage. De waterontharders worden vaak in de meterkast of kruipruimte geplaatst. De zoutbak kan enkele meters van de waterontharder af staan, deze moet natuurlijk af en toe bijgevuld worden. Zo kan de waterontharder bijvoorbeeld in de kruipruimte staan en de zoutbak in de meterkast, zodat het luik niet open hoeft tijdens het bijvullen van het regeneratiezout.

Vroeger gebruikte men altijd regenwater, waar geen kalk in zit. Pas toen er gebruik werd gemaakt van leidingwater, kregen we daardoor kalk binnen. Als u in de dagelijkse behoefte van kalk zou willen voorzien, zou u ongeveer 50 liter water met kalk per dag moeten drinken. Als u in Overijssel een waterontharder aanschaft, heeft dit dus geen effect op uw kalkbehoefte.

Er zit per merk natuurlijk een verschil in de kwaliteit van onderdelen. Gemiddeld gaan de waterontharders 20 tot 25 jaar mee. Hiervan heeft u vaak ook nog een groot aantal jaren een garantietermijn. De investering voor de waterontharder loont zich dus goed!

Scroll naar boven